Hebbeding: Giant Lego brick opbergdozen

Must have! Mijn ogen vielen bijna uit mijn oogkassen toen ik dit zag. Deze Lego opbergdozen zijn ons op het lijf geschreven. Mooie kleurtjes, praktisch en makkelijk te stapelen. Het ideale verjaardagscadeau voor een lego-minnend neefje of nichtje of als die zolder-speelkamer ooit af raakt (zodat we ze lekker voor onszelf kunnen houden). Als kers op de taart hebben ze een doos in de vorm van de kop van een Lego mannetje.

Lego opbergdozen

beeldmateriaal: plast team

Hier of hier te verkrijgen in verschillende kleurtjes (maar volgens mij niet in alle kleurtjes die op de foto’s staan) en ondertussen is er ook een mailtje vertrokken naar de firma om te informeren of die opbergdozen hier in de buurt ook ergens verkocht worden. Als ik meer weet, gooi ik het er hier bij. De dozen zouden te koop zijn bij de grotere Blokker winkels met speelgoed afdeling in Nederland. Mocht iemand van mijn Nederlandse lezers de bakken spotten bij Blokker dan mag ze dat laten weten. Misschien kunnen we ons volgende tripje Nederland combineren met een bezoekje aan de plaatselijke Blokker.

update: ik kocht deze dozen uiteindelijk online bij Brickshop.nl.

En er bestaan ook Lego brooddozen, voor ‘t geval je 1 september een hippe zoon of dochter aan de schoolpoort wil afzetten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als , . Bookmark de permalink.

14 zegjes gedaan op Hebbeding: Giant Lego brick opbergdozen

 1. Miss Stik zegt:

  Wauw! Indien ze in Nederland verkrijgbaar zijn wil ik ook wel een uitstapje doen. Laat iets weten he!

 2. Hilke zegt:

  je hebt ook Lego-harde schijven, maar die bestaan al wel enkele jaren.

  http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=11149

 3. Tess zegt:

  Oh wat leuk! Ik zou dat zelfs voor mijzelf willen 😉

 4. madebykk zegt:

  Ja, ja die wil ik ook!!

 5. Oontje zegt:

  O, heel mooi! Die zou ik hier ook wel willen. En de jongens vast en zeker ook.
  Hou ons maar op de hoogte als je die effectief hebt weten te bemachtigen.

 6. de Oontand zegt:

  geweldig leuk. Ik ben in Duitsland ooit in een lego-winkel geweest (en nog in een ander land ook, misschien in Parijs?) en daar zijn ook heel toffe spulletjes. Mijn lego-magneetjes hebben veel succes. Ik ben ook benieuwd of je ze gaat vinden bij blokker!

 7. madebykk zegt:

  Ik ben vandaag op zoek geweest bij Blokker. Man, man, man … wat een ramp!!
  Ze vielen daar één bij één uit de lucht. ONBEKEND!!
  Ik heb ondertussen 3 BLOKKERS in NL bezocht, zonder succes!!

  Wat een geluk dat ik zo dicht bij de grens woon, maar ik heb het nog niet opgegeven! Dus hopelijk komt er nog een vervolg!!

 8. De prachtige storage producten van Lego zijn verkrijgbaar bij Vintage Room in Den Bosch
  Nederland.
  http://www.vintageroom.nl

 9. madebykk zegt:

  http://callebert.be/

  Hier heb ik ze gisteren in de etalage gezien, het was natuurlijk gesloten.

 10. ilse zegt:

  Deze week gezien dat ze ook verkocht worden (2 formaten toch) in de Kinderplaneet in Baal (Tremelo)

 11. eve zegt:

  Alle kleuren en formaten te koop bij http://www.zangra.com!