Hebbeding: Giant Lego brick opbergdozen

Must have! Mijn ogen vielen bijna uit mijn oogkassen toen ik dit zag. Deze Lego opbergdozen zijn ons op het lijf geschreven. Mooie kleurtjes, praktisch en makkelijk te stapelen. Het ideale verjaardagscadeau voor een lego-minnend neefje of nichtje of als die zolder-speelkamer ooit af raakt (zodat we ze lekker voor onszelf kunnen houden). Als kers op de taart hebben ze een doos in de vorm van de kop van een Lego mannetje.

Lego opbergdozen

beeldmateriaal: plast team

Hier of hier te verkrijgen in verschillende kleurtjes (maar volgens mij niet in alle kleurtjes die op de foto’s staan) en ondertussen is er ook een mailtje vertrokken naar de firma om te informeren of die opbergdozen hier in de buurt ook ergens verkocht worden. Als ik meer weet, gooi ik het er hier bij. De dozen zouden te koop zijn bij de grotere Blokker winkels met speelgoed afdeling in Nederland. Mocht iemand van mijn Nederlandse lezers de bakken spotten bij Blokker dan mag ze dat laten weten. Misschien kunnen we ons volgende tripje Nederland combineren met een bezoekje aan de plaatselijke Blokker.

update: ik kocht deze dozen uiteindelijk online bij Brickshop.nl.

En er bestaan ook Lego brooddozen, voor ‘t geval je 1 september een hippe zoon of dochter aan de schoolpoort wil afzetten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als , . Bookmark de permalink.

14 zegjes gedaan op Hebbeding: Giant Lego brick opbergdozen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *