Enjoy een boekje om weg te geven

Van het één komt het ander en zo kreeg ik van Momedia een boekje in de bus om iets over te schrijven.
Dat ik zo’n beetje fan ben van Momedia dat weten jullie misschien al. De boekenkast telt wel een paar werkjes met de M in het cirkeltje op de rug.
Enjoy, de frisse buitenlucht
, belandde weken geleden op de mat en ik vond al wel de tijd om er eens door te gaan, maar er over schrijven, dat werd maar uitgesteld.
Nu geen uitstel meer want ik wil het boekje ook weggeven zodat één van de lezers – met de zomervakantie in het vooruitzicht- er ook van kan genieten.

Dit boekje is er eentje uit de Enjoy reeks van Momedia. Het bevat de leukste adressen in het groen, aan de zee en op het platteland voornamelijk in Nederland, maar ook Denemarken en Frankrijk komen aan bod. Misschien is dit iets en zo’n boerderijloft wil ik ook wel eens proberen, of toch eens slaapzand, of eerder een beetje Frankrijk in Zeeland of gaan we wandelen langs het Pieterpad? Ik wil elke dag vakantie.

Ik haalde er alvast een paar leuke tips uit, die ondertussen al weer geklasseerd zijn bij de massa’s andere effeweg-tips.

Wie graag dit boekje in zijn brievenbus krijgt, laat hieronder een reactie achter. De onschuldige hand beslist na het weekend van 2 juli.

Enjoy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

39 zegjes gedaan op Enjoy een boekje om weg te geven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *