Home sweet home

Het work in progress begint vruchten af te werpen (met dank aan de echtgenoot). We kunnen sinds een poos ook makkelijker de zolder op. Het uitklaptrapje werd vervangen door deze veredelde zolderladder, of noem ik het beter een verrijdbare trap? Het heeft een paar jaar en heel wat denkwerk gekost om dit trapje op z’n plaats te krijgen en om iemand te vinden om ons idee aan een schappelijke prijs te verwezelijken. Er is nog wat finetuning nodig: de mdf treden moeten nog vervangen worden door definitieve treden en op het plateautje zouden we graag glas leggen (om de ruimtelijkheid een beetje te behouden). Ons trapje mag er zijn en past als gegoten.
En om nog wat plannen vrij te geven: het is de bedoeling dat de achterwand geel wordt geverfd, zowel op de verdieping als op zolder. Zouden deze witte puppy’s dan niet mooi staan in het hoekje waar nu de rode elephant stools staan (want die zijn gereserveerd voor de make-over van onze slaapkamer)?

Home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *