Beesten kijken?

Een abonnement voor Planckendael en de Zoo? We hebben dat al van toen Arne een peutertje was. Een paar jaar geleden beslisten we om niet meer te verlengen. Je kent het wel: groter wordende kinderen, weekends die gevuld raken met andere activiteiten als zwemmen, tekenschool en tal van feestjes. Toen we vorig jaar het aanbod kregen om toch nog een abonnement aan promoprijs te nemen, twijfelden we niet en ook dit jaar was het vrij snel beslist om te verlengen.

We wonen op een half uurtje van Planckendael en dan is het wel fijn om voor een verloren uurtje naar daar te gaan. Even beestjes kijken en daarna lekker spelen in één van de speeltuintjes die Planckendael rijk is, terwijl mama van het zonnetje geniet (en om de vijf minuten drie kopjes telt). De speeltuin met de grote houten olifantenglijbaan en vooral de waterbaan, scoort hier hoog maar ook in de andere speeltuintjes amuseren de kinderen zich rot. Vanaf dit jaar mogen abonnees een uurtje vroeger de zoo binnen en met ons nest vroege vogels kan dat nog wel van pas komen. En dat de Zoo en Planckendael 365 dagen per jaar geopend zijn, dat wist zelfs ik niet.

Zoo - Planckendael

Nog dit jaar gaat Kai-Mook verhuizen naar Planckendael en dat willen we zeker meemaken en misschien moeten we binnenkort ook eens kijken hoe het nijlpaardje gegroeid is dat we vorig jaar als kleine boreling zagen in de Zoo.

Oh ja, en met een abonnement van de Zoo & Planckendael raak je ook elders gratis of goedkoper binnen. Naar Plopsaland of Bokrijk bijvoorbeeld. Mooi meegenomen.

En misschien nog het meest plezante van allemaal: ik mag 2 kaartjes voor Planckendael / de Zoo weggeven. Zomaar, voor niks.
Heb je interesse, laat hieronder als de vliegende bliksem weten waarom jij die kaartjes echt verdient, en als het geluk aan jouw kant staat, zijn de kaartjes voor jou! We zullen de Paashaas vragen de gelukkige te kiezen.

Zoo - Planckendael

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

32 zegjes gedaan op Beesten kijken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *