Home sweet home

Een snelle ‘home sweet home’, wegens echtgenoot sinds gisteren in het buitenland, ik alleen met 3 kinderen en ondertussen ook al moe wegens erg slecht geslapen vannacht.

Een home sweet home die me misschien niet zo lief is maar harde realiteit huize vierenveertig. Het lijkt wel vaker alsof hier een bom ontplofte en weten jullie ook wie meestal mag opruimen? Jawel, er schort hier iets aan de opvoedkundige capaciteiten

Home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

11 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *