Hebbeding: peuter- en kleuterbankjes en zoveel meer van KidzImpulz

Mensen helpen, dat maakt mij blij. Even geleden las ik bij Lien dat ze op zoek was naar een duobankje voor haar twee dochtertjes. Ik stond er verder niet bij stil, tot ik een paar weken later een fotootje zag van een duobankje en er een vaag lichtje ging branden.

Bij ons zijn de kinders zulke bankjes al (bijna) ontgroeid, maar op de site van KidzImpulz zie ik ook leuke zitzakken, zitkussens, extra grote speeldekens voor binnen en buiten (zo wil ik er ook wel eentje met waterafstotende laag voor in de tuin) en zoveel anders. Het XXL aankleedkussen in Delfts blauw (KidzImpulz is duidelijk Nederlands) is ook niet onaardig.

Mooie, vrolijke spulletjes en hopelijk laat Lien nog weten of het bankje hun bevalt. Ik denk dat ik de site van KidzImpulz vooraan bij mijn favorieten zet.

kidzimpulzbeeldmateriaal: KidzImpulz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hebbeding: peuter- en kleuterbankjes en zoveel meer van KidzImpulz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *