Home sweet home

Geen interieurfoto deze keer, gewoon een foto van de mokken die ik vrijdag op de kop tikte voor nog geen 2 euro per stuk. Ze maken me gewoonweg blij! Als ontwerper ben ik nogal gevoelig voor mooie kleurtjes en daarom stelde ik uit een bak vol mokken een mooie kleurpalletje samen.
Op één mok zie ik als ik heel goed kijk in het glazuur Pantone 186C staan. Ik vermoed dat deze mokken ofwel een bijna schaamteloze kopie of de afgekeurde versies van de gekende Pantone mokken zijn (hoewel ik geen grove fouten vind). Vanaf nu ontbijten we in stijl. Vaarwel ochtendhumeur!

De MS Silverlight, DP, AED en kerstman mokken die in de kast stonden moeten elders een onderkomen vinden en kunnen gratis afgehaald worden bij ondergetekende. Hoewel ik me juist bedenk dat ik voor onze nieuwe mokken beter een leuker en opvallender plaatsje zoek in de keuken dan een donker keukenkastje. Uhm.

En nu aan de slag, want zolang thuis zitten is niet goed voor de financiën. Overal gluren leuke webshops en hebbedingetjes om de hoek (zeker als er nog een zolder dient ingericht te worden) en de garderobe, die moest ook een paar maatjes kleiner (the one-and-only voordeel van stress- en darmproblemen).

Mokken

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

21 zegjes gedaan op Home sweet home

  1. Pingback: Home sweet home « Tess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *