Give away feestje …

Een klein feestje om al mijn trouwe lezers te bedanken.
De reacties op mijn blog, de bemoedigende mailtjes die ik kreeg, de face-to-face gesprekjes, het deed me allemaal deugd. Nog even en ik mag me terug ‘working mom’ noemen, het zal met een klein hartje zijn, maar het zal me goed doen terug onder ‘t werkvolk te zijn. Ik ben er nog niet helemaal maar ik voel dat ik op de goede weg zit met soms ups en soms ook nog downs.

Als dank en vooral om jullie te plezieren deel ik gratis en voor niks één groen memo-appeltje van bij Papiermier uit.
Laat hieronder een berichtje achter en als de lente is in ‘t land (op 21 maart) zal een onschuldige hand beslissen.

Appel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

76 zegjes gedaan op Give away feestje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *