Op bezoek bij Papiermier & De Krullevaar

Ik moest er eens uit. Ik was al langer van plan eens tot bij de winkel van Papiermier te gaan en toen ze via Facebook appelen en peren begonnen uit te delen, moest ik er echt werk van maken.

Zodus trok ik op een mistige ochtend richting Wijgmaal, een rustig bijna slapend dorpje waar alleen de krantenwinkel zijn beloop lijkt te hebben. Ik gluurde binnen bij Kokkie en Papiermier en stapte snel verder want wat is er leuker om die spullen eens te kunnen vastpakken, voelen en ruiken. Ik zag er veel moois en kreeg te horen dat ze binnenkort ook masking tape gaan verkopen. Hoera! Ik stond al vaker op het punt elders zo’n tape te bestellen maar de verzendkosten staken daar telkens een stokje voor. De foto’s doen de mooie spullen geen eer aan, maar toch wilde ik ze jullie niet onthouden:

papiermier

Een paar dagen later bestelde ik een kapstokje voor de nieuwe kamer van Arne bij De Krullevaar. Toen bleek dat ook deze webshop bijzonder dicht in onze buurt huist, regelde ik om mijn bestelling daar af te halen. Geen winkel om te snuisteren, maar wel een heel vriendelijk dame die me met veel plezier mijn bestelling overhandigde. Wat is dat online shoppen toch fijn!

Regelmatig ontdek ik nog nieuwe webshops, jij ook?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Op bezoek bij Papiermier & De Krullevaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *