Tivoli Audio Model One tafelradio

Deze Model One radio van Tivoli Audio zag ik regelmatig in boekjes opduiken en omdat ik een beetje nieuwsgierig was, zocht ik naar extra info. Blijkbaar moet de geluidskwaliteit heel erg goed zijn. Ikzelf kan daar niet over oordelen, maar misschien moet de echtgenoot een keertje testen als we die ergens zien. In ieder geval verkrijgbaar in heel veel kleurtjes. Een radio die je met plezier liever op de kast, dan in de kast wil en voorzien van alle snufjes zoals een aansluiting voor de Ipod. Prijs: ongeveer 200 euro.

Tivoli Model One

beeldmateriaal: Tivoli Audio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Tivoli Audio Model One tafelradio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *