PIA

Dankzij Hannelore van Mijnboys bestaat er vanaf nu ook een “Pay-it-afterwards”. Ik liep me al een paar dagen af te vragen wie of wat me een postpakket had gestuurd (want ik was de vorige dagen niet bij het Postpunt geraakt en liep al sinds zaterdag met zo’n postbriefje op zak. Spannend!). Vreugde alom, want ook al was dit bedankje geen must, toch zijn we er heel blij mee! Hannelore, dank je wel!

En vanaf nu willen ze hier altijd zout op de frietjes en lego-mannetjes in de cola.

Pay it afterwards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

8 zegjes gedaan op PIA

 1. Miss Stik zegt:

  Die ijsblokjes zijn zalig!

 2. Oontje zegt:

  Waw, leuk idee voor de zonen!

 3. Hannelore zegt:

  Graag gedaan !

 4. Celestine zegt:

  Amai, dat zou ook nog wel tof geweest zijn voor mijn broers! Hoewel die dan al de dertig naderen. LoL

 5. Tess zegt:

  Oh hoe toepasselijk! 🙂

 6. Inge zegt:

  Wat leuk!
  Ik liet de foto aan mijn vriend zien, en hij was helemaal jaloers!

 7. Griet zegt:

  Dat is nu echt eens op jouw gezin geschreven, zie!