Hebbeding: Freitag Reference Collection

Dat ik een Freitag fan ben, wisten jullie al. Dat Freitag nu ook met een nieuwe collectie tassen op de proppen kwam, wisten jullie wellicht nog niet. Ze noemen het de Reference collection en zijn voor deze 14-delige collectie afgestapt van de typische messenger bags. Ze baseerden zich in het ontwerp op tassen uit de jaren 1800 maar wel in de typische zeildoek van vrachtwagens.

Mijn favoriet? Deze in ‘t wit (hoewel je me met de rode versie ook blij kan maken, we doen niet moeilijk):

Freitag reference collection

beelmateriaal: Freitag

W.A.N.T.  I.T! Misschien toch eens aan de Lotto beginnen …

Kleine kanttekening, ik verbaas me er de laatste tijd over dat Freitag echt wel ingeburgerd raakt. Vorige zaterdag zag ik er eentje op een klein festival in de buurt, dinsdag zaten er twee Freitags in de wachtzaal van de dokter (de mijne en die van de andere wachtende) en gisteren bleek de meester van de tekenacademie (nog een school- en treingenoot van lang geleden) ook een Freitag te hebben.

En niet vergeten, de laatste week van mijn give-away feestje is ingezet. Wil je nog meedoen? Rep je dan naar hier!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Hebbeding: Freitag Reference Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *