“Belgium family style” & “Nederland, mijn interieur”

Twee boekjes die de laatste weken mijn digitale pad doorkruisten. Ik zou ze best eens willen inkijken, lezen zal niet lukken. Deze Westerling kent geen Japans, en beide boeken zijn net in die taal geschreven, en ze zijn elk van een andere uitgeverij (denk ik toch). Waar ze juist te koop zijn, is nog wat zoeken (maar het duurt nog even eer de verlanglijstjes-voor-onder-de-boom periode aanbreekt).

En hier de smaakmakers:

1. Belgium Family Styles (Paumes)
Zonder schroom binnengluren bij een aantal Belgische gezinnen met een leuk interieur. Natuurlijk vroeg ik me ook af of er daar niet een paar blogsters bijzaten en zonder al te veel moeite vond ik er al eentje. In principe hier te koop, maar ondertussen al even ‘not available’.

Belgium Family Style

beelmateriaal: Paumes

2. Nederland, mijn interieur (Editions de Paris)
En dan is er een soortgelijk boekje met foto’s van bij onze Noorderburen en ook daar zitten best een aantal creatieve bloggende dames tussen zoals mus, mikodesignninainvormwood & wool stoolbybjor en jikke’s. Waar dit boek kopen (de japanse amazon vind ik niet meteen een optie)?  Dat is me nog een raadsel, maar misschien weet iemand anders raad …

Nederland mijn interieur

beeldmateriaal: Driehoek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op “Belgium family style” & “Nederland, mijn interieur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *