Hebbeding: MIRROR, MIRROR

Waar ons bezoekje aan de kindertandarts van vorige woensdag niet goed voor is …  Toen Mats moest plassen en ik met hem naar het toilet naast de wachtkamer ging, was ik blij verrast toen ik opkeek na het handen wassen. Er hing geen gewone spiegel maar wel dit exemplaar met een fantatische tekst die me in een fractie van een seconde een super goed gevoel gaf.  Het begint namelijk met “O, wat ben je mooi …”  De tijd om de hele tekst te lezen had ik niet, maar mijn dag kon niet meer stuk.


beelmateriaal: goods

Een paar minuutjes googelen leverde me dit op: Mirror, mirror; een ontwerp van Joop Steenkamer jr. De foto hier geeft het gevoel van voor de spiegel te staan helemaal niet weer. Je moet hem gewoon in levenden lijve zien.
Voor zover ik heb kunnen ontdekken: verkrijgbaar in twee afmetingen en in verschillende talen.  Misschien wat duur voor zomaar een spiegel in het gastentoilet, wel een heel leuk ding om iemand heel speciaal kado te doen.

Natuurlijk ook weer online te vinden: hier of hier of elders

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hebbeding: MIRROR, MIRROR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *