Levensboom

Zelf denken we niet meer aan gezinsuitbreiding, dus dit zal niet meer aan ons besteed zijn. Maar toen ik een paar maanden geleden bij een babybezoekje een “suikerbonenboom” zag, was ik toch wel meteen verkocht voor dit nobel doel:

De levensboom is een mooie boom gemaakt uit bananenbladeren. Aan z’n takken hang je kleurrijke mandjes met doopsuiker.
De levensboom en de mandjes zijn afkomstig uit Nairobi, Kenia. Met deze ‘suikerbonenboom’ vier je niet alleen de geboorte van je eigen kindje: je geeft ook een kind in Kenia de kans op een beter leven. Want van de opbrengst van één boom kan een kind ginder een jaar lang naar school.

geef_je_doopsuiker

Voor meer info: www.fairytale.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *