Wat een week …

Papa tot zondag in Londen voor ‘t werk en mama twee dagen op opleiding bij een bende fijne mensen in Brussel of met andere woorden: voor dag en dauw kids uit bed halen, boterhammen smeren en  de jongste als allereerste net na 7 uur bij de kribbe afzetten.

Ziek worden tijdens de eerste dag opleiding, een paar keer boven de pot hangen, maar met een paar shots motilium toch de dag door raken (ik zou het zonde gevonden hebben … maanden moeten vragen om deze opleiding te mogen volgen en dan moeten afhaken … no way). Dinsdagavond pas rond 19u thuis, kids in bed om daarna ook direct in bed te kruipen.

Gelukkig voelde ik me woensdag stukken beter, … (en toen we om 9u aan de tweede dag opleiding startten, leek mijn dag al halverwege.)

Vandaag dan nog een ganse dag conferentie in Brussel (dus opnieuw vroeg op pad om kinders her en der te droppen).

Blij dat ik morgen gewoon naar kantoor kan om nog eens wat te werken … en dat daarna het weekend start … hopelijk wat slaap inhalen (hoewel ik zonder papa zowel late als vroege shiften draai), leuke dingen doen en samen met de kids blij zijn dat papa zondag terug thuis is.

Wat een week …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *