Sneltrein …

Het leven lijkt momenteel als een sneltrein voorbij te razen, werk, kids en huishouden zijn de vaste spelers die al mijn tijd opslokken. Een stapel onaangeroerde boeken bezorgt me  regelmatig een schuldgevoel,  … vrienden worden verwaarloosd en bloggen komt er nog maar nauwelijks van.

Maar toch heb ik goeie voornemens …

Wat staat er nog op de blogagenda?

  • De verjaardag van Mats
  • onze uitstap naar Brussel vorig weekend voor een “steek je vinger in de lucht” concertje
  • ons pleegpoesje “Minneke”, die tijdelijk bij ons slaapt om aan te sterken
  • slaapkamerplan B

Wat staat er op de vriendenagenda?

  • Eindelijk nog eens een etentje gepland met een vriendin voor een avondje bijpraten

Wat staat er op de “ons” agenda?

  • Onze “lekker logeren” Bongo bon geboekt en er direct een dag Thermes de Spa aangebreid. Ik kijk er al naar uit …

Wat staat er op onze familieagenda?

  • Een klein verrassingsweekendje voor de kids. En ik weet nu al dat ze het super gaan vinden.

En wat staat er op “mijn” agenda?

  • Meegaan met de flow, af en toe eens naar adem happen om boven water te blijven, en genieten van het leven, mijn 4 venten en al mijn vakantiedagen die tegen het eind van het jaar opgenomen moeten raken ;-)!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *