Ons kot ontvlucht naar Mont d’Enclus

Geboekt nog lang voor er van corona sprake was. Dubbel zo blij dat we toch nog weg mochten (want het had anders kunnen uitdraaien). Maanden thuis werken maakt dat je ook eens graag een weekje niet thuis bent. Deze herfstvakantieweek was meer dan welkom.

Mont de l’Enclus, ofte de Waalse kant van Kluisbergen, was onze vakantielocatie voor een week… een vakantiehuis met een goed uitgeruste keuken, open haard, sauna en hottub. Pure luxe (en genieten) in onze gezinsbubbel!

Onze fietsen, loop- en wandelschoenen kwamen meer dan van pas: Wandelen op de Kluisberg en Kwaremont. Fietsen langs de Schelde, RAveL en kleine (veld-)weggetjes. Telkens opnieuw verrasten de magische vergezichten ons.
De Vlaamse Ardennen en Picardisch Wallonië… voor ons de moeite waard (maar niet verder vertellen want dan wordt het daar ook te druk).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *