Fun in Stavelot

Eind mei stond er een lang “Gouden Driehoek” weekend op de agenda. Van woensdagavond tot zondag verbleven we in Villa Stockeu,  een ruim vakantiehuis voor 20 personen met zwembad, sauna, jacuzzi, hamman én een machtig uitzicht over Stavelot. Niks van voordelen aan dit geweldige vakantiehuis (alleen het gekraak van de linoleum boven zou net wat minder mogen).

Stockeu - Stavelot - zwembad

De kinderen zaten van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in het zwembad (of jacuzzi). Wat een luxe! Het was dus vooral een relax weekend, al hebben we ook wat gewandeld, was de kajak tof (voor de meesten dan toch…), was de death ride van het klimparcours in Coo stevig en was het Museum van het Circuit van Spa-Francorchamps in de abdij van Stavelot voor de autoliefhebbers interessant.

Stockeu - Stavelot

Zelf ik heb vooral genoten van de rust, het dobberen in het zwembad en het plezier in de kajak. Even op adem komen in een wel heel erg hectische periode. Tof!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *