Summer trip 2017: Annelies en co op bezoek

Deze post heeft lang in draft gestaan, hoog tijd om hem online te krijgen. Als ik nu aan de zonen naar de hoogtepunten van onze zomervakantie vraag, zullen ze gegarandeerd het bezoek van Annelies en haar gezin vermelden.

Voor wie het nog niet wist: Annelies ofte Annelyse, heeft een rondtrip gemaakt in Europa, op de fiets met man en kinderen. Ze vertrokken in juli 2016 om eind augustus 2017 terug thuis te komen. Omdat ik Annelies in het verleden al wel een paar keer had ontmoet op een bloggersevent, was ik waarschijnlijk des te geïnteresseerder in hun dagelijkse belevenissen op de fiets. Bijna elke avond zette Annelies een blogpost online met de belevenissen van de dag én heel af en toe waren hun avonturen hier thuis onderwerp aan tafel.

Omdat ze hun rondtrip gingen afsluiten met Zweden en Denemarken had ik lang geleden al laten weten dat ze altijd welkom waren want onze zomervakantie ging in dezelfde richting. In Kopenhagen hadden we ze op één dag na gemist. Ik had zelf nog overwogen een pak koeken te verstoppen aan één van de reuzen die ze hoogstwaarschijnlijk ook gingen zoeken. Niet veel later liet Annelies weten dat ze hun route richting Legoland nog wat uitgebreid hadden zodat ze ook de Westkust van Jutland konden aandoen en toeval of niet, onze Deense vakantieplek lag min of meer op hun route.

Bezoek in Ording

ording_bezoek2

En zo logeerden Annelies en haar bende een nachtje bij ons in Ørding. Ons huisje had een grote overloop waar Mats zich al genesteld had in de slaapzetel maar met ruim voldoende plek voor wat extra volk. Het weer was de dagen daarvoor niet denderend geweest, en terwijl we allemaal zaten te genieten van Filip zijn kookkunsten en reisverhalen over de tong gingen, viel er buiten weeral een stevige plensbui. Bloggers onder elkaar (niet allemaal even actief als ik naar mezelf kijk) en hun aanhang, dat lijkt toch wel makkelijk te klikken. Nand had direct zijn maat gevonden in Vic en Mats en Liv, die hadden duidelijk gezamenlijke interesses. Tof om te merken hoe goed ze overeen kwamen. Het was met een goed gevoel dat we ze de ochtend (eerder ‘bijna’ middag) nadien uitwuifden na de obligate groepsfoto en een testritje op die speciale tandems voor Nand en Mats. Annelies en co, bedankt voor jullie bezoekje!

ording_bezoek3

Moraal van het verhaal: Bloggers zijn echt toffe en sympathieke mensen, of in ieder geval de bloggers die ik persoonlijk ken.

 

 

Save

Save

Save

Save

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Summer trip 2017: Annelies en co op bezoek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *