De zon zoeken bij wat Effeweg Eyecandy

Strontweer buiten, dus doen we onze ogen dicht en dromen we weg bij een paar prachtlocaties waar volgens mij gegarandeerd de zon schijnt. Droom jij mee?

Ga je mee naar West-Frankrijk? Ik zou me wel een week kunnen amuseren bij La Ferme du Marais Girard. Logeren kan je in één van de 5 eco-lodges en je biogroentjes koop je gewoon in de serre. Mats heeft al een plekje in de auto gereserveerd.

La ferme du Marais Girard

Wil je minder kilometers doen, dan zou je Domain du Val in de Sommevallei kunnen proberen. Verblijven doe je in een toffe paalwoning met naar mijn gevoel een prachtig uitzicht (maar daar kunnen we nog niet over meespreken) en ze hebben daar een paar toffe activiteiten op het domein: geen bloemborders maar wilde bloemen en groentes. Gasten mogen de groenteperkjes mee onderhouden, en achteraf kunnen ze mee genieten van de oogst.

Le Domaine du Val

Trouwens, beide locaties zijn voorzien van een zwembad en liggen op een boogscheut van de zee. Volgende zomer misschien?

Meer Effeweg Eyecandy vind je hier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op De zon zoeken bij wat Effeweg Eyecandy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *