Effeweg eyecandy: vakantiehuizen voor groepen

Het is ondertussen al wel even geleden dat we op familieweekend gingen. Evident was het toen niet om het ideale vakantiehuis te vinden dat nog net vrij was dat éne weekend dat in alle agenda’s nog maagdelijk wit was.

Ondertussen (en verschillende jaren later) heeft het www en mijn Pinterest verslaving er voor gezorgd dat er een board gegroeid is met een bonte verzameling van ‘mooi’ vakantiehuizen voor familie of vriendengroepen.
Voor het kiezen van een vakantiehuis moet je natuurlijk rekening houden met allerhande factoren. Zitten er kinderen bij het gezelschap? Dan is er best een zwembad, water of kinderactiviteiten in de buurt. Zoek je een locatie voor een weekendje weg? Dan houd je best ook rekening met de afstand en bereikbaarheid.

Ik kies meestal op basis van het interieur en de looks.
Dit zijn mijn drie favorieten van het moment:

Vakantiehuis Twinstone Lodge in Genk

Twinstone lodge (Genk)
De moderne architectuur maakt me gewoon erg nieuwsgierig. Dat de lodge gewoon pal naast Park Midden Limburg ligt, heeft alleen maar voordelen. Eigenlijk zijn het twee vakantiehuizen (16 personen en 12 personen) naast elkaar die ook in één geheel kunnen gehuurd worden. Wie gaat er mee?

 

Vakantiehuis Zum Stubaier Gletscher

Ferienhaus Zum Stubaier Gletscher (Oostenrijk)
We zochten een vakantiehuis voor 13 personen in de bergen. Na lang zoeken kwam dit uit de browser gerold. Geen aftandse meubels maar een mooi en strak interieur. En wat we daar allemaal gaan kunnen doen? Dat is al lang netjes opgelijst in een andere board. Oostenrijk, here we come!

 

Vakantiehuis Plein 21 Kluisbergen

Plein 21 (Kluisbergen)
Een interieur om u tegen te zeggen (de hal alleen al) en in de Vlaamse Ardennen, ideaal om te fietsen en voor kuiten.

Heb je zelf ook al vakantiehuizen voor groepen bezocht die het vermelden waard zijn? Speel ze door via de commentaar onderaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Effeweg eyecandy: vakantiehuizen voor groepen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *