Kerst huize vierenveertig

Gewoonlijk duurt het even eer we hier naar een Kerstsfeertje transformeren. Ook dit jaar had het wat voeten in de aarde (én een veel te grote kerstboom, de mannen huize vierenveertig vallen in herhaling). Ondertussen kwamen we stilletjesaan in de juiste mood.

Bij deze deel ik jullie een paar foto’s van Kerstmis huize vierenveertig. De pakjes liggen klaar, voorzien van een tof labeltje (ik heb me weer uitgeleefd). Nu is het alleen wachten om de kalkoen het konijn en de kerststronk welkom te heten.

kerst-2015

kerst_2015_3

◊

Maak er een gezellige Kerstavond en Kerstdag van!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Kerst huize vierenveertig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *