Verjaardagscadeau

Hip hip hoera! Vandaag ben ik jarig. Het beste verjaardagscadeau? Dat kwam gewoon van mezelf (en ter waarde van een heel maandloon).

Ik kocht mezelf een adempauze (ofte een ganse maand ouderschapsverlof in augustus). Ze moeten in Brussel maar even hun plan trekken zonder mij. Ik overweeg zelfs mijn bedrijfsemail tijdelijk van mijn smartphone weg te halen, zodat ik helemaal kan afkicken en niet maar half en half (want ik ken mezelf).

Morgen trek ik voor de rest van de zomer de deur dicht van de Wetstraat. Met plezier!

Hoe ik die maand ga vullen? We zullen wel zien. Er staat nog een weekje weg gepland en de kleerkasten hebben mijn aandacht nodig en voor de rest … wie weet.

age quote

Happy birthday to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Verjaardagscadeau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *