Schiermonnikoog en de Aisne

Man, wat kijk ik uit naar de komende twee weken. Er staat ons een roadtrip in de Aisne te wachten en we gaan ook nog even uitwaaien op Schiermonnikoog.

De plannen voor onze roadtrip in het spoor van WO1 zijn al uitgestippeld.

Schiermonnikoog is nog één groot vraagteken … Er kwam vorig weekend zelfs een beetje paniek aan te pas. Oh, help, wat gaan we een hele week doen op een eiland met nog geen 1000 inwoners en een zakdoek paar vierkante kilometers groot.

vuurtoren

beeldmateriaal: rtvnoord

Ondertussen ben ik toch begonnen met een “te-doen” lijstje aan te leggen. Mats wil gaan vogels kijken (moeke, mogen we je verrekijker nog eens lenen?), Filip wil wadlopen, Arne wil zijn vlieger-skills verbeteren en ik wil gewoon elke avond kijken naar het licht van de vuurtoren (en genieten van de rust). Nand wil het liefst zwemmen … maar een overdekt zwembad, dat hebben ze er niet.

Voor wie zoals mij niet gewend is zuinig te pakken is dit Waddeneiland niet meteen een aanrader. Ik weet nog altijd niet hoe we onze bagage en fietsen zonder auto (het is daar autovrij) ter plaatse moeten krijgen.

Wie goeie tips heeft om onze tijd op Schiermonnikoog goed te besteden: laat maar komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Schiermonnikoog en de Aisne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *