Ilse in Londen, deel 2

Gelukkig gespaard gebleven van verdere fratsen. Genoten van twee dagen luisteren, tot nieuwe inzichten komen en natuurlijk ook netwerken. Al was ik die social talk na twee dagen echt wel beu. Veel van Londen heb ik niet gezien, de eclips heb ik gewoon binnen meegemaakt met 10 seconden stilte.

Op donderdagavond liet mijn telefoon het afweten en lukte het me niet een foto van Londen by night te maken vanop Blackfriars Bridge. De beelden zitten wel op mijn netvlies en dat is wat telt.

Maar ik heb op z’n minst toch één twee fotokes van Londen. Al gezien dat ze tegenwoordig geldautomaten in de telefoonkotjes gestoken hebben? Een manier om ze toch niet helemaal uit het straatbeeld te laten verdwijnen.
Ondertussen zit ik al terug helemaal in the real life een beetje vergelijkbaar met dit. En gerelateerd tot het werk houd ik deze in mijn achterhoofd: “Big things have small beginnings.”

Londen

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *