2014 in boeken

Het moment van de lijstjes is weer aangebroken. Laat ons beginnen met mijn boekenlijstje van 2014. Het is moeilijk te zeggen van welk boek ik het meest genoot, maar dankzij Goodreads lees ik nog zelden boeken die me niet bevallen.

Lees je graag en zit je nog niet op Goodreads? Nu doen! Ik word met plezier je eerste vriendje daar.

‘Wanneer ik die 33 boeken las?’, hoor ik jullie luidop denken. Op de trein tussen Mechelen en Brussel, ‘s avonds thuis (ik kijk zelden nog TV), wachttijden her en der (zwemles, logo, sporten, …). Voor mij is lezen ontspannen, je even verplaatsen naar een andere wereld die je helemaal meezuigt. Ideaal om te ontstressen. De eerste boeken voor 2015 liggen al klaar.

Boeken van 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gelezen. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op 2014 in boeken

 1. Ah, heb jij Donderdagskinderen van Nicci French al gelezen? Ik heb de vorige 3 van de reeks gelezen en wacht nu tot dit boek eindelijk eens in de bib staat. Dat vind ik wel leuk, dat uitkijken naar een boek.

 2. nobutterfly zegt:

  We hebben een aantal dezelfde boeken gelezen 😉 Hoe was de andere van Jodi Picoult? The storyteller vond ik wel goed

  • ilse zegt:

   Laat me zeggen dat Jodi Picoult me tot op heden altijd goed bevallen is. Negentien minuten vond ik best goed. De verhalen van Picoult zijn altijd heel uiteenlopend. Ik herinner ooit een paar boeken van Nora Roberts gelezen te hebben maar na de derde had ik er genoeg, dat heb ik hier totaal niet.

 3. Nike zegt:

  Jodi Picoult heeft me altijd wat afgeschrikt vanwege de melige covers, maar misschien moet ik het toch eens een kans geven.

 4. Kathleen zegt:

  Mooie lijst boeken. Een aantal van de boeken op je lijst heb ik dit jaar ook gelezen en een aantal van de boeken wil ik graag nog lezen. Ooit zo’n keertje. 😉