2014 in boeken

Het moment van de lijstjes is weer aangebroken. Laat ons beginnen met mijn boekenlijstje van 2014. Het is moeilijk te zeggen van welk boek ik het meest genoot, maar dankzij Goodreads lees ik nog zelden boeken die me niet bevallen.

Lees je graag en zit je nog niet op Goodreads? Nu doen! Ik word met plezier je eerste vriendje daar.

‘Wanneer ik die 33 boeken las?’, hoor ik jullie luidop denken. Op de trein tussen Mechelen en Brussel, ‘s avonds thuis (ik kijk zelden nog TV), wachttijden her en der (zwemles, logo, sporten, …). Voor mij is lezen ontspannen, je even verplaatsen naar een andere wereld die je helemaal meezuigt. Ideaal om te ontstressen. De eerste boeken voor 2015 liggen al klaar.

Boeken van 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gelezen. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op 2014 in boeken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *