Hebbeding: een robotstofzuiger

Het zomerseizoen bracht niet alleen veel regen, soms zon maar ook veel zand. Zand vooral meegesmokkeld via knieën, benen en voeten om dan in huis ergens op de vloer achter te blijven. De stofzuiger zou overuren kunnen draaien, maar ik kom er niet altijd toe om elke avond een rondje met de stofzuiger te maken. Gevolg: ergerlijke zand aan de voeten wanneer men zich blootsvoets in huis verplaatst. Ergerlijk, inderdaad!

Het internet staat vol met robotstofzuigers. In mijn dromen lijkt zo’n ding de oplossing voor al mijn problemen. Coolblue heeft er zelfs een aparte winkel aan gewijd. En zie hier, zelfs Dyson lijkt recentelijk een robotstofzuiger gelanceerd te hebben.

Is er hier iemand in het publiek die zo’n ding door het huis rijden heeft? Alle ervaringen, goed of slecht zijn welkom.

robotstofzuiger

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

8 zegjes gedaan op Hebbeding: een robotstofzuiger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *