Hebbeding: Orla Kiely dozen en inpakpapier

Wie kent Orla Kiely niet? Ik heb altijd een zwak gehad voor die strakke geometrische figuren. Menigeen heeft van mij al wel een Orla Kiely verjaardagskaartje op de kast staan.

Ik moest niet twijfelen toen Sara van in-pakt me vroeg of ik graag iets uit haar Orla Kiely collectie testte? Ik zag het autootjes inpakpapier en dacht direct aan het neefje dat dra zijn eerste kaarsje uitblaast.
Tot ik het inpakpapier in real zag en besefte: ‘dat is veel te mooi om gewoon als inpakpapier te gebruiken …’. Zo dus zit ik hier in tweestrijd: wordt het toch gewoon inpakpapier of ga ik het papier voor iets duurzamere doeleinden gebruiken?
Goeie tips zijn altijd welkom, want ik weet het even niet.

Ondertussen oefende ik mijn fotografie-skills. Ook leuk!

Orla Kiery

Willen jullie een bestelling plaatsen bij in-pakt?

Gebruik code ’44’ en krijg 10% korting op de volledige bestelling. Geldig tot en met zondag 21 september.

Dit hebbeding kwam tot stand in samenwerking met in-pakt. Alles hier geschreven, is mijn eigen mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hebbeding: Orla Kiely dozen en inpakpapier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *