Effeweg eyecandy: het Noorden

De valiezen van de ene vakantie zijn nog niet helemaal uitgepakt en huize vierenveertig begint meteen aan de volgende vakantie te denken.

Kijk mee welk schoons mijn beeldscherm passeerde:

US Wente

Schiermonnikoog, Nederland

US Wente

Soms zijn het de details die het doen. Zeg nu zelf, die tegeltjes in de woonkamer, die moet je toch gewoon in het echt gezien hebben. En Schiermonnikoog, dat is toch een pareltje van rust en schoonheid.

Middenmank

Glaisin, Mecklenburg-Vorpommern, Noord-Duitsland

Middenmank
Zeven vakantiehuisjes in twee gebouwen met een interieur om je vingers bij af te likken. En wat het echt bijzonder maakt: een gezamenlijke werkplaats waar vaders en zonen eindeloos kunnen timmeren en bricoleren (echt iets voor ons), een sauna (voor als de kinderen slapen), een grote kinderspeelkamer en als klap op de vuurpijl: een schapenstal (curieus of die muren er volgende zomer nog even proper uitzien als op de foto). Vanuit een paar van de vakantiehuisje kan je rechtstreeks van de keuken de schapenstal binnenkijken. De max, toch (maar vertel het toch maar niet tegen Mats, we hebben een optie voor volgende zomervakantie op een huisje zonder zicht op de schapenstal).

Ferienhaus Gedesby

Denemarken

GedesbyDenemarken is nog niet helemaal uit ons hoofd (lees: ooit gaan we daar opnieuw naartoe). Dit leuke huis in het meest Zuidoostelijke punt van Denemarken is één van de kanshebbers als we op een keertje beslissen terug naar Denemarken te gaan.

Ferienhaus Dronningmölle

Denemarken

DronningmeulleIn het Noordoosten van Denemarken vond ik dit vakantiehuis. Opnieuw een pareltje en misschien met zicht op Zweden aan de overkant van het water?

Raftarp

Zweden

Raftarp

Zweden staat al lang op ons te bezoeken lijstje maar de afstand schrikt ons toch nog af. Hoewel, dit vakantiehuisje kan me wel bekoren en dat maakt het plannen van een tripje richting Zweden iets makkelijker. Binnen twee jaar misschien?

Fulltofta

Zweden

JagarbostadenDit vakantiehuis wordt verhuurd door dezelfde organisatie als het vorige vakantiehuis. Even mooi, gewoon een ander plekje in Zweden.
Ik hoorde Filip gisteren nog zeggen dat we Zweden misschien moeten doen als de kinderen hun eigen weg gaan (lees: oud genoeg om thuis te laten), ik hoop dat ik niet zolang zal moeten wachten. Bestaat er ergens een boek: “Zweden met kinderen”?

Heb je zelf effeweg eyecandy ontdekt dat je graag wil delen? Ik hoor het graag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Effeweg eyecandy: het Noorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *