Hebbeding: Rainbow Loom

Mensen met kinderen hebben waarschijnlijk al kennis gemaakt met “Loomen“. Zo niet, dan zal het niet lang meer duren. Hier was het het buurmeisje dat de zonen (of toch een paar) in de ban bracht van looms. Met een soort van kleine rekjes en een paar hulpmiddeltjes kan je de tofste creaties maken: Armbandjes, ringen, … som maar op.

Arne roept de hulp in van Youtube voor complexere creaties. Nand probeert het stappenplan van het boekje te volgen. In ieder geval, moeder juicht het allemaal toe. Laat die motoriek er maar goed op vooruit gaat.

De verpakking en huisstijl van de enige echte Rainbow Loom zijn echt de max. Het ziet er allemaal redelijk amateuristisch uit (Comic Sans For the win!) en hun special alert deed me toch even glimlachen.

Rainbow loom

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Hebbeding: Rainbow Loom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *