Londen

Comfort zoneA business trip to Londen … en vooral een stap uit mijn comfort zone. Ik had het al veel langer moeten doen.
Het was even hectisch, net thuis van een super weekendje weg. Er was nog niets uitgeladen en ik moest al opnieuw een koffertje vullen om 5 uur later voor dag en dauw op te staan: met de Eurostar naar Londen. Gelukkig was ik niet helemaal alleen, collega Peter had ook goedkeuring om dezelfde conferentie bij te wonen. Ik boekte daarom een plekje bij hem in de buurt op de Eurostar en een kamer in hetzelfde hotel. Collega Peter was gelukkig veel beter voorbereid dan ik. Af en toe komt een geprint kaartje van Google maps goed van pas.

De conferentie: boeiende sprekers, inspirerend en begeesterend.
Veel tijd om van Londen te genieten was er niet. Na het officiële gedeelte en een drankje in de pub aan de overkant van de straat (zelfs voor een sapje vragen ze of je een kleine of een grote wil) trokken we toch nog even het centrum in. Iets eten, mensen observeren en een wandeling langs de Theems: Londen Eye, Big Ben, Millennium Bridge, … ik heb ze gezien. En toen ik om 22u op mijn hotelkamer aankwam, was het hoog tijd om het licht uit te doen.

BIg Ben

Dinsdag bracht nog heel wat interessante sprekers en babbels. Een blitsbezoek aan de British Library (omdat we nog wat tijd hadden) en daarna terug op de Eurostar huiswaarts.

Moraal van het verhaal: ik moet wat vaker uit mijn comfort zone springen en Londen is echt niet ver.

Als iemand me nu nog kan vertellen waarom ze in Londen bijna allemaal joggen met een rugzakje op zijn rug, dan ben ik helemaal content!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Londen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *