Effeweg Utrechtse Heuvelrug – part 1

We trokken er vorige Paasvakantie met ons gezinnetje op uit.
Bestemming: Utrechtse Heuvelrug. Logement: Landal Amerongse Berg.
Huisje nummer 84 was dik in orde, een aanrader, echt! Het perfecte formaat voor een vakantiehuisje, niet te groot, niet te klein, met smaak ingericht, met de nodige luxe (een sauna is echt genieten) én met uitzicht op de weiden. Van dit laatste heb ik misschien nog het meest genoten.

Landal Amerongse Berg

Het vakantiepark: kleinschalig (geen restaurant, café, of echt winkeltje) maar ook dat heeft zijn charmes. Zelfs het zwembad van nog geen 150 vierkante meter werd in orde bevonden door de zonen (het moet niet altijd met glijbanen en stroomversnellingen zijn).

Landal Amerongse Berg

In de volgende post lees je waar we onze week mee vulden.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Effeweg Utrechtse Heuvelrug – part 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *