Hebbeding: Daily needs van Studio Segers

Vorige week hadden we een Bongo bon te spenderen. De keuze was snel gemaakt, het werd de C-Mine Expeditie in Genk. We hadden tijd genoeg en konden er ook nog de Conflict en Design tentoonstelling meepikken.

Het Dialy Needs design van Studio Segers kreeg onze volle aandacht. Natuurlijk, want boer Mats was erbij. City Farming is in, en het Dialy Needs concept laat je met oog voor detail genieten van je stadstuintje (kippenhok inbegrepen). Mag dat ook in een plattelandstuin?

Geniet van nog van een zonnige zondag!

daily needs studio segers

Beeldmateriaal: Studio Segers

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Hebbeding: Daily needs van Studio Segers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *