Big blogameetup

De afwezigen hadden ongelijk. Het was echt wel tof die big blogameetup die Soetmin organiseerde (een dikke pluim voor de organisatie!). Een toffe locatie, lekkere bagles en massa’s verleidelijke cupcakes. Er waren zelfs goodiebags gevuld met leuke spullen. Ik word instant vrolijk van het stukje gele tafelzeil met witte bollen dat ik in mijn zakje vond. En voor één keertje bracht mijn verjaardag me geluk: een leuk stofje kwam mijn richting uit.

Wat de avond echt dubbel-super-mega-tof maakte was de babbel met bekende en onbekende blogsters: Nike, een beetje een oude bekende; An, haar mooie foto’s zeggen het allemaal; No butterfly, bij mij vooral gekend van Instagram; Karen, een super creatieve madam; Griet, geen idee of ze hakken droeg maar ze is duidelijk geen kleintje; Linske, volop in blog-promo modus (ik ga toch eens een paar tips proberen), Loup-je, een toffe madam en alle andere dames wiens (blog-)naam ik me niet meteen herinner. Hopelijk denkt Soetmin eraan binnenkort een bloglijstje online te zetten.

Voor foto’s zal je elders moeten kijken. Het was pas onderweg naar huis dat ik besefte dat ik geen fotomateriaal had om deze blogpost op te vrolijken.

Ik had mijn huiswerk niet erg goed gedaan, blijkbaar was er nog volk wiens blog ik al wel eens passeer. Die babbel zal voor de volgende keer zijn … ik hoop in ieder geval op een tweede editie! Waar kan ik me inschrijven?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Big blogameetup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *