Denemarken: dag 16 – Home sweet home

We staan voor het eerst op met een donkere lucht en regen.  Tijd om naar huis te gaan. Het is een lange trip om in één keer te doen, maar het valt redelijk mee. Het lijkt voor mij als bijzitter vermoeiender als voor de zonen achteraf. Om 19:30u. zijn we eindelijk home sweet home.

Onze maaidorser-telling eindigt officieel op 159 stuks.

Maaidorsers

Terwijl ik amper een voet binnen zet, staat Mats al met de grasmachine naast het tuinhuis. Hij en Arne hebben duidelijk hun beweging nodig na een ganse dag zitten. Dat klusje is dus al geklaard. Mij rest nog een fikse strijd tegen het onkruid en andere ongewenste planten. Filip verdeelde een maand geleden zelf gewonnen compost in de tuin. Straf dat nu plots de tuin vol tomatenplanten staat… Er zijn duidelijk wat tomatenpitjes in onze compostbak beland. Onze pompoenen doen het dit jaar ook goed, maar daar later misschien meer over.

Denemarken was voor ons een goede keuze qua vakantiebestemming. Ik gooi binnenkort in deze blogpost nog wat interessante linkjes van wat ik nog tegenkom in de toeristische boekje die ik meepakte van ginds (zoals verhuurorganisaties en zo) voor ik ze bij het oud papier kieper.

Ondertussen start hier ook de zoektocht naar een nieuwe vakantiebestemming? Opties? Zweden (iemand een idee of je daar ook met een overzetboot raakt bv. vanuit Nederland of Duitsland?), Engeland of nogmaals Denemarken?
Of als we een leuke locatie vinden in deze buurt dan kunnen we misschien ook eens Duitsland proberen?

Het einde van onze reis, ondertussen zijn we een week verder (de posts werden met vertraging online gezet), is de school gestart, heeft Arne de weg naar de middelbare school gevonden, zit ik op zondagavond nog lessenroosters over te typen, ben ik terug aan het werk na een fijne maand ouderschapsverlof, lijk ik constant tijd tekort te komen, …

Vanaf volgende week mag je je terug aan nieuwe hebbedingen verwachten na een zomerpauze. Ik bracht inspiratie mee van op vakantie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Denemarken: dag 16 – Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *