Hebbeding: Edison the petit van Fatboy

Ik ken Fatboy van zijn zitzakken: goed om lui voor de buis te hangen of te lezen.
De laatste tijd is Fatboy zijn productgamma aan het uitbreiden.
Als ik in zo’n geweldig herenhuis zou wonen (maar dat is niet echt het geval), ging ik direct voor deze Rockcoco hanglamp, traditie in een modern jasje.

Het kleine en fijne Edison the petit lampje dat is gewoonweg ‘schattig’. Zo ‘s avonds lezen in de tuin (hopend op warm weer en goeie muggenmelk), could be nice! Heb geen idee hoe het juist werkt; op sommige foto’s geeft de lampvoet licht, op andere foto’s niet. Toch eens uitzoeken …

Fatboy Edison the petit

beeldmateriaal: Fatboy

(Mag ik jullie en passant eens testen? Mijn geoefend oog bemerkte meteen een vreemde inconsistentie op deze pagina toen ik op zoek was naar de pagina van de Rockcoco lamp. Curieus of jullie dat ook kunnen vinden?)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Hebbeding: Edison the petit van Fatboy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *