Het jaar goed begonnen

‘Het jaar goed beginnen’ was het motto, dus trokken we vorig weekend richting Nederlands Limburg, Vaals. De constante: mistig en miezerig weer. De surplus: massa’s quality time. Gezelschapsspelletjes spelen die al veel te lang in de kast zaten, lekker koken en eten, lezen, zwemmen en in de vlammetjes van de haard kijken. Genieten van het nu, geen zorgen over morgen.

Weekend Vaals

Ondertussen ook de toerist uitgehangen: het drielandenpunt en het hoogste punt van Nederland bezocht (dat er daar maar een paar meter tussen zitten, brengt gewoon twee vliegen in één klap) en nog een uurtje gewandeld in België, Nederland of Duitsland. Het hoogtepunt van het weekend? De GaiaZOO in Kerkrade. Gratis toegang met ons Zoo abonnement (en dat is best een besparing merkte ik aan de kassa) en erg enthousiaste zonen. De Dinodome was best grappig, de aapjes ronduit schattig!

Weekend Vaals

En een weekend afsluiten met: “Hier willen we zeker nog eens naartoe”, dat zegt meer dan genoeg. Al moet ik toegeven dat het kinderhoofd maandagmorgen op de ontbijttafel dat mompelend voortbracht ‘Ik wil altijd vakantie’ ook wel boekdelen sprak.

Nu nog wat extra blog-tijd, en het jaar is helemaal goed begonnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Het jaar goed begonnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *