Hot Wheels

Mattel zorgde voor een extra cadeautje onder de kerstboom (waarvoor dank): een Hot Wheels wall track. De zonen mochten de racebaan eens grondig testen en kwamen uiteindelijk toch tot een verdict:

Minpuntjes

  • zoals de site het zegt, er is echt een volwassene nodig om alles in elkaar te zetten (al was het maar om de handleiding te begrijpen en de Nederlandse woorden uit de 10-talige handleiding te halen). Soms zou een beeld meer kunnen zeggen dan zoveel kleine woordjes. Gelukkig kwam mama to the rescue.
  • batterijen die je echt niet in huis hebt (en zeker niet met Kerst kan kopen), gelukkig kunnen een paar AA batterijen en een solderende zoon tijdelijk redding brengen.
  • de baan moet opgehangen worden. Nu – ook al zal het wel veilig zijn – toch betrouwde ik het niet helemaal. Oplossing: een stuk plaat van de zolder of een Duplo constructie die de baan recht houdt. Voor alles bestaat een oplossing, niet?

Plus-punten

  • Urenlang speelplezier. Die autolift werkt echt fascinerend (zelfs voor mama). Zowel Nand als de grote broers hebben zich er al goed mee geamuseerd.
  • Rust in huis (op het gezoem van de autolift na).

hot wheels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hot Wheels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *