Flarden …

Flarden van blogposts zitten in mijn hoofd, alleen lukt het niet zo goed ze ook uitgeschreven te krijgen. Storende factoren en masse: kinderen met toetsen, het huishouden, het werk, een Secret Santa en andere cadeautjes, mijn kast per dag

Flarden die ik uiteindelijk wel wil geschreven zien, die uit mijn hoofd moeten (anders blijven ze daar ronddolen om zo nu en dan alle aandacht op te eisen).
Ik zou willen schrijven over ondernemerschap, over het (digitale) leven na de dood, over plannen, ideeën en ook een stukje over eerlijkheid, …

Nog anderhalve week en dan, dan is er vakantie en hopelijk ook een beetje tijd om al die woorden via mijn vingers uit mijn hoofd te schudden.  Een leeg hoofd, dat zich waarschijnlijk in no time terug vult.
Nog even …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Flarden …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *