Home sweet home

Een impulsaankoop waar we nog jaren geniet van zullen hebben. Dat muntgroen: super kleurtje! Ik zou dezer dagen een ganse dag in de keuken kunnen rondhangen, maar nog het liefst van al gewoon zitten. Van zitcomfort gesproken!

En dat allemaal omdat ik toevallig deze actie op Woonblog zag. En ook al was die actie niet van toepassing op deze prachtstukken, toch zorgde Tine van Designcollectors ervoor dat we geen nee konden zeggen. Wat een service!

Home sweet home

Ik las erover hier , hier en hier. Hoe je door al het moois op internet, soms vergeet de schoonheid in je eigen huis te zien. Dus zo af en toe, hier een paar foto’s van een paar mooie hoekjes of kantjes huize vierenveertig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

9 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *