Op de valreep

Het was op de valreep dat ik de .03 Maarten van Severen tentoonstelling in het Designmuseum zag. Een kleine tentoonstelling, maar ik vond het wel fijn te zien hoe de .03 stoel gegroeid is uit de .02 nadat de grote baas van Vitra zich ermee bemoeide. De kinderen vonden het iets minder (mama, wanneer gaan we verder, mamaaaaa …), maar die hadden even later weer meer plezier in het Gravensteen.

valreep

Net voor de vertrokken stapten we LejardinbohĂ©mien binnen. Het zag er een leuk en gezellig plekje uit en ik had wel zin in een kommetje soep. Tijdens het weekend geen soep blijkbaar en ondertussen was het brood ook uitverkocht. Geen probleem voor ons, met een tasje thee en chocomelk waren we ook best tevreden. De drank liet heel lang op zich wachten (De eerste landing chocomelk was tegen de grond gegaan, maar moest de tweede landing dan nog aangevlogen worden?). De taart was OK, maar ik at -eerlijk gezegd- al lekkerder en de chocomelk van de kinderen was – denk ik- van pure chocolade en daarom door hen niet zo lekker bevonden. Een leuk concept leek het aan de buitenkant, maar ik had van de binnenkant iets meer verwacht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Op de valreep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *