Droog bed

Droog bed, dit nummertje (vanaf minuut 10) van Jan de Smet is hier al vaak luidkeels meegezongen. Te meer omdat de twee oudsten hier een beetje extra hulp nodig hadden om ‘s nachts droog te worden (ook al gaf Mats eerst de indruk snel zonder pamper te kunnen slapen … ).

Voorlopig heb ik er nog goeie hoop in dat het met Nand allemaal niet zo’n vaart gaat lopen (al slaapt hij wel nog met een pampertje), maar zeg nooit nooit.

Gelukkig bestaat er tegenwoordig een website www.drogenachten.be om dat bedplassen uit het taboesfeertje te halen. Onze zoons zijn lang niet de enigen die daarmee problemen hadden. Ik ben blij dat ik op tijd naar de dokter stapte en dat we met de hulp van de kinderarts, kinesist, plaswekker, medicatie en veel goeie moed die slaappampertjes achterwege konden laten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *