Citytrippen … in Antwerpen: tips?

Ik studeerde in Antwerpen, werkte een paar jaar in Antwerpen en kwam nadien enkel nog per uitzondering naar Antwerpen afgezakt. Sinds vorig jaar augustus zet ik opnieuw bijna dagelijks voet op Antwerpse bodem, maar veel verder dan het Centraal Station en het Astridplein kom ik eigenlijk niet.

En nu hebben het loopmaatje en ik  iets te vieren. Al meer dan een jaar gedisciplineerd een wekelijks looptoertje, dan verdient gewoon een feestje. Dus werd er beslist om te gaan citytrippen … in Antwerpen, gewoon en dagje heen en terug met de trein. Voor mij de ideale manier om de stad terug te leren kennen na jaren afwezigheid.

Dit boekje ligt ondertussen al op de kast, en deze site en deze site werden al eens bezocht.
Jullie Antwerpen-must-see tips zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Laat maar komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

15 zegjes gedaan op Citytrippen … in Antwerpen: tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *