Sporting playmobil

Of ik interesse had in die sportmannetjes van Playmobil waarvoor je nu kan sparen bij Delhaize? Natuurlijk! Een spaaractie bij Delhaize waar voor één keer de noest gespaarde en complete collectie na twee weken niet in een duister hoekje van de kast belandt, dat is niet slecht.

Er wordt hier al wel even met Playmobil gespeeld. Heelder boerendorpen kunnen we hier bouwen met redelijk wat rijdend materieel daarnaast en een gans leger van werkmannen, bouwvakkers en boeren. En nu komt daar nog een bende sportievelingen bij, er gaat serieus gewerkt en gesport kunnen worden (zou ik de kinders nu ook kunnen aansporen tot meer sport?).
Het zwemmerke wil ik liefst voor mezelf houden (jammer, dat er geen lopertje bij zit), de rest is voor het gebroed. Datzelfde gebroed waarmee we gisteren een ganse dag op Mechelen Speeldag vertoefden (een aanrader trouwens). De zonen maakten onder andere een “Playmobil” broche bij de stand van het Speelgoedmuseum. Gisterenavond was de oudste zoon in alle staten toen bleek dat zijn bouwvakkertje de broche ongemerkt verlaten had. Ik vrees dat één van de mannekes voor een nieuwe broche zal dienen.

playmobil @ delhaize

Maar terug naar die Playmobil sporters. Het is bijna Olympische spelen en daarom kan je nu dankzij Delhaize en Unilever Playmobil sporters verzamelen. Heb je alle 6 sporters verzameld, dan maak je met een originele sporting Playmobil foto kans op een VIP-tripje naar Londen voor 2 personen. Wie wil dat nu niet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Sporting playmobil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *