Windowshopping

Online snuisteren tussen babykleding, kinderkleren en vooral kleren voor jezelf, wie heeft dat nog niet gedaan? Ik kan mezelf daar best mee amuseren en heb zo al veel tijd ver-surfd in het verleden. Ondertussen heb ik zo wel het perfecte vestje voor mijn communie-outfit gevonden (voor alle duidelijkheid, het is niet ik maar wel de zoon die zijn communie doet). Dat surfen loont dus wel in the long run.

Ik kreeg de vraag of ik iets wilde schrijven over Zalando.be, de Belgische versie van de Nederlandse Zalando. Hun Belgische tak ging op 25 april online, gloednieuw en dus ook wel een beetje reden tot feesten.
Een beetje extra online windowshopping? Waarom ook niet.

Het is duidelijk een webshop waar je zowat alles vindt: schoenen, kleren, accessoires én van merken die me wel aanstaan: Skunkfunk, Bench (zou dit jasje niks voor mij zijn of dit kleedje?),  Camper, Art en zelfs the North Face. Hoe groot zou de fysieke winkel moeten zijn om al die spullen in huis te hebben. Het formaat van een klein shoppingcenter?

zalando

Het grootste voordeel met stip: gratis verzending en retour. En dat is ook belangrijk, als ik nu uittel hoeveel ik extra heb betaald voor dat ‘perfecte vestje’ dat ik bestelde in Duitsland en dat ik dan ook nog eens moest terugsturen wegens iets te klein. Daar kon ik hier gewoon twee vestjes van kopen (misschien moet Zalando de Skunkfunk collectie uitbreiden?).

En Zalando viert nu feest, tot eind mei krijg je bij een bestelling vanaf 50 euro 5 euro korting. Mooi meegenomen!

Nu nog de tijd vinden om op zoek te gaan naar dat perfecte zomerjasje (voor bij een rokje), die extra stapel basic t-shirts (voor onder dat jasje en boven het rokje) en nieuwe zomerjassen voor de zonen (hoog tijd want ik moet eerlijk toegeven dat ik pas gisteren de winterjassen definitief van de kapstop -via de wasmachine- naar de kast verwees).
Eerst nog bergen werk verzetten en een communiefeest geregeld krijgen. Pfff.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Windowshopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *