Hebbeding: Laptoptas gezocht

Geen idee of Lien haar ideale sjakosj al gevonden heeft, ik ben in ieder geval al 9 maand op zoek naar de ideale laptoptas. Vroeger was het makkelijk, ik gooide mijn spullen in de koffer, parkeerde op de parking en moest een paar meter stappen om achter mijn bureau terecht te komen (het maakte dus niet veel uit waar ik mijn spullen in stak, moest er toch nooit ver mee lopen). Met de (al niet zo) nieuwe job, gaat het ietsjes anders. Niet dat ik kilometers loop, maar toch telkens een paar honderd meter van de parking naar het station en van het station tot op den bureau, afgewisseld met een uitstapje naar Brussel nu en dan.

Het begon met een afdankertje van ‘t werk, maar ik kon verder terwijl ik ondertussen rondkeek voor een nieuwe laptoptas. Toen het allemaal wat zwaar begon te wegen (ik ben een vrouw van papier, moet dingen kunnen opschrijven, uitprinten, markeren, …. niet zo ecologisch, I admit) schakelde ik over op een oude rugzak. Ze zeggen dat het gewicht dan beter verdeeld is, beter voor de rug dus.

En toen zag ik regelmatig mensen passeren met een trolley; nog rug-vriendelijker mijn gedacht. De mooie (maar dure) Freitag rugzak werd van mijn verlanglijstje geschrapt.

De ideale laptoptas/trolley heb ik nog niet gevonden, eentje waarin plaats is voor mijn laptop, paperassen, treinleesboek, paraplu en eventueel boterhammetjes en kleine handtas (zodat ik me iets minder muilezel voel).

Staan op het “kan ermee door lijstje”:

  • De wheeled backpack van Eastpack: Op de Eastpack site vertikken ze ook een foto van de achterkant te tonen, zodat ik niet kan zien hoe de trolley er verder uitziet. Een poos geleden stonden die ook op Vente-Exclusieve aan veel goedkopere prijs. Toen ik besliste misschien toch één te bestellen wat de verkoop al afgelopen.
  • De driver 8 van Jansport: elders ook te vinden in effen zwart want die textuurtjes op de Jansport site vind ik me iets te jeugdig overkomen.

laptop trolley

beeldmateriaal: EastpackJansport

Geen van beiden bezorgen me het echte waaw gevoel, maar zien er in ieder geval beter uit dan die “doktersboektassen” op wielen die ik regelmatig zie passeren.

Als jullie nog goeie tips hebben, speel ze hieronder maar door. Mijn rug en schouders zijn jullie dankbaar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Hebbeding: Laptoptas gezocht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *