Beslist

Was je ook al eens op zoek naar kinderschoenen online omdat de allermooiste schoenen in de winkel er net niet in de juiste maat waren? Ik doe het meer en meer en niet alleen voor kinderschoenen. Vorige herfst deed ik hetzelfde om mijn winterjas te bemachtigen nadat ik heel België leek rondgebeld te hebben en telkens een ‘njet’ kreeg en voor mijn schoenen van Art deed ik net hetzelfde.

De laatste tijd kwam ik -op zoek naar een hebbeding- regelmatig op Beslist.nl terecht. In eerste instantie lette ik er niet te veel op, maar nu iemand me er op attent maakte lijkt Beslist.be (de Belgische variant) een handige tool al moet ik eerst de tijd nemen om het eens deftig te testen.

Wie is er nog niet achterover gevallen van de verzendkosten bij een bestelling in een online shop? Ik dus wel, en ik heb in het verleden al meer dan eens een bestelling niet afgerond omdat het versturen van het ding bijna evenveel kostte dan wat ik wilde kopen.

Je kan op de site nog niet bij elke aanbieder zien hoeveel de verzendkosten vanuit Nederland kosten (hopelijk komt daar verbetering) maar voor sommige Nederlands en Belgische webshops kan je dus wel zien aan welke prijs wordt verkocht en met welke verzendkosten.

Misschien komt er zo een eind aan dat eindeloze gesurf, want als je specifiek op zoek bent naar iets dan wil je ook prijzen vergelijken. Komt dan niet altijd een beetje gierigheid naar boven (ook al gaan we weeral geld uitgeven)?
Als nu ook mijn favoriete webshops zich inschrijven op beslist.nl en beslist.be dan zou ik heel blij zijn. Ik heb het gevoel dat het aanbod nu nog beperkt blijft tot de grote spelers op de markt à la Bol en consoorten.

Ik zet de site alvast bij mijn favorieten.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Beslist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *