Wijvenweek dag 4: In mijn dromen

I have a dream!

Als tiener droomde ik nogal traditioneel; van een man, kinderen, huisje, tuintje, fijne job, … En dan besef je dat veel van die dromen zijn uitgekomen. Ondertussen getrouwd, een eigen huis, een tuin met een zicht waar ik nog dagelijks van geniet. En last but not least, drie zonen die ons gezinnetje helemaal compleet maken. Ooit zat in die jeugddroom ook nog ergens een dochter. Die dochter die zal er nooit komen, ik zal de enige vrouw des huizes blijven.
En dan sta je daar … ergens bijna halverwege, hoog tijd voor nieuwe dromen, nieuwe betrachtingen.

Toen ik lang geleden besliste productontwikkeling te gaan studeren, droomde ik -naïef als ik was – ervan ooit mijn stempel en naam achter te laten na dat aardse leven. Misschien wilde ik wel een Arne Jacobsen of een Alvar Aalto van de lage landen worden. De carrière ging een andere richting uit, in plaats van producten ging ik websites ontwerpen. Naam heb ik er niet mee gemaakt, maar binnen 20 jaar kan ik de kleinkinderen wel vertellen dat ik de allereerste website ontwierp voor bijvoorbeeld een Bayer België, Mc Donalds België, Technopolis,… Da’s toch ook al iets, echt pionierswerk. LOL. En misschien dat ik de komende 50 jaar nog iets uitsteek waarmee ik wel eeuwige roem vergaar ;-).

dreams

Nieuwe “mooie” dromen?
Ooit wat meer van de wereld zien samen met man en kinderen, het hoge noorden en nog eens opnieuw Portugal aandoen. Er zijn nog zoveel plekjes te ontdekken en dat hoeft niet altijd ver van huis te zijn.

Kinderen gelukkig zien opgroeien, evenwicht vinden in het leven, en gewoon wat meer gelukkig zijn en genieten van elke dag? Is dat niet het belangrijkst?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Wijvenweek dag 4: In mijn dromen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *