Wijvenweek dag 3: Een mening? Vandaag even niet.

Eigenlijk had ik een kleine post klaarstaan, maar als je het nieuws hoorde, dan weet je dat alles heel relatief is. 28 mensen, waarvan het overgrote deel kinderen, die nooit meer zullen thuis komen … Ik ben er heel stil van geworden. Bij deze dan ook mijn medeleven aan al die getroffen families.

Daarom vandaag dus even geen mening en na de blunder van Elio Di Rupo op het VTM-nieuws (een vraag van Stef Wauters tot twee keer toe misverstaan) heb ik ook bewust de TV uit gezet. Ik hoef geen beelden van huilende ouders, overmand door verdriet en onmacht en ik hoef geen foto van een verhakkelde bus waar er nog bloed aan hangt.

Ik brand een kaarsje en hoop dat de families en gewonde slachtoffers er ooit op een dag in slagen dit drama en trauma te verwerken. Vandaag is elke ouder een beetje in rouw …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Wijvenweek dag 3: Een mening? Vandaag even niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *